Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Κούρεμα" Κολωνακιώτικο...



    "Οικονομική αδυναμία, ελέω οικονομικής κρίσης επικαλέστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, προκειμένου να ζητήσει μείωση ενοικίου από τον Δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου νοικιάζει εδώ και αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Κολωνακίου (...) ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος. Τελικά, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα."

   Τι λέτε παιδιά μου; Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο κ.Στεφανόπουλος τι να πει ο λαουτζίκος;  Ο λαουτζίκος που να σημειώσω πως ουδεμία σχέση έχει με το Κολωνάκι (κάθε πόλης). Ο λαουτζίκος που σε καμία περίπτωση δεν είχε/έχει τις αποδοχές του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λαουτζίκος που κυριολεκτικά πνίγεται και δε βρίσκει σανίδα. 
   Ασκείτε και βέτο βλέπω, σεβαστέ γέροντα. Ή κούρεμα ή φεύγα. Θα πρέπει να ζορίζεστε άσχημα οικονομικώς! Ξανασκεφτείτε την παραμονή σας στην περιοχή! Και πάρτε προσφορές για άλλες!
   Πάντως εγώ στη θέση σας δεν θα το δεχόμουν! Μα μόνο 900 χαρτάκια ενοίκιο στο Κολωνάκι; Ξεπεσμός!

Δουλευόμαστε νιώθω...

Φωτογραφία κουρέματος: http://www.123rf.com
Πηγή πληροφοριών: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis